Kassa voor Evenementen

Samen met Twelve maken wij kassasystemen voor evenementen. Twelve biedt effici├źnt kassabeheer, inzichten in gegevens en snelle transactieverwerking. Hun gebruiksvriendelijke bestel- en betaaloplossingen optimaliseren de bedrijfsvoering.

Klant:
Twelve
Diensten:
Assemblage, Software installatie, testen.

Kassa assemblage 

Terwijl Twelve zich richt op software, brengt het opschalen van de productie uitdagingen met zich mee op het gebied van hardware-assemblage. Het handhaven van consistente kwaliteit en nauwkeurige assemblageprocessen worden cruciaal naarmate het verkoopvolume toeneemt. TEKLAB verzorgt de kwaliteitscontrole en assemblage en zorgt voor de integratie van software en hardware.

ImageAssemblage 

TEKLAB verricht het hele assemblageproces en is gespecialiseerd in de productie van groeiende volumes met behoud van de kwaliteitsnormen. Na de assemblage wordt de software door TEKLAB geïnstalleerd en worden betalingssystemen getest, zodat de producten bij levering gereed zijn voor directe installatie.

Image
Image
Image

Twelve 
Eventkassa

De producten van Twelve zijn sterk vertegenwoordigd op evenementen zoals muziekfestivals en sportevenementen. Dit toont de effectiviteit van goed ontworpen oplossingen. De samenwerking met TEKLAB zorgt ervoor dat Twelve zich volledig kan focussen op de software en de behoeften van de klant, zonder zich zorgen te maken over productie van de hardware.

Image

Andere projecten

Tacx

Productontwikkeling, Productie & Assemblage

Psyphy

Productontwikkeling, Productie & assemblage

MultiSensors

Productontwikkeling, Productie & assemblage

Ook ondersteuning bij de ontwikkeling van uw product?

Bij TEKLAB hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en assemblage van hoogwaardige producten. Meer weten?