Ontwikkeling en assemblage
van sensoren, elektronica & behuizingen

Uw Partner in de ontwikkeling assemblage en productie in elke Levensfase

Sensoren, Elektronica en behuizingen

Elektronica is niet meer uit ons leven weg te denken. In ons werk, smart-homes, tijdens het sporten, op reis we zijn continue in verbinding met elektronica. Bij TEKLAB zijn we gespecialiseerd in het productontwikkeling in combinatie met elektronica. Dit omvat naadloos het integreren van sensoren, actuatoren, PCB(A) en het ontwerpen van aangepaste behuizingen die aansluiten bij de merkidentiteit en visie.

Iot Oplossing voor fietsverkeer en data verzamelen
UHF antenne mat, ook wel easymat van Mylaps

Sensoren 

Bij TEKLAB zijn we betrokken bij productontwikkeling die sensoren integreert voor diverse toepassingen. We produceren Redox-sensoren voor bodemonderzoek en hebben een UHF-antennemat ontwikkeld voor het meten van RFID-tags. Dit omvat ook de in-house assemblage van dit product. Daarnaast fungeren we als systeemintegrator voor radar- en LiDAR-oplossingen, die live inzicht bieden in verkeersstromen.

 

Meer over productontwikkeling

Professionele en Consumenten elektronica

In zowel de professionele als de consumentensector streven we naar optimale resultaten door nauw samen te werken met onze klanten, of het nu gaat om het produceren van betaalbare consumentenelektronica of lokaal vervaardigde specialistische producten.

 

Bekijk project Twelve

Kassa systeem voor evenementen
3D cad model IOT behuizing voor communicatie systemen

IoT en behuizingen

Met de opkomst van het Internet der Dingen (IoT) spelen we een rol in het veilig en efficiƫnt integreren van verbonden apparaten. Bij TEKLAB zijn we thuis in IoT-ontwikkeling, met expertise als system integrator van totaal oplossingen, behuizingen en online communicatie systemen.

Professionele en Consumenten elektronica laten ontwikkelen?

Klik op de onderstaande knoppen voor meer informatie over onze oplossingen voor productontwikkeling en assemblage van sensoren, elektronica en behuizingen. Of neem direct contact met ons op.

IOT behuizing voor communicatie systemen render

Get in touch
with us

Bel ons +31 (0)23 529 60 21 of stuur een email aan onze engineer: thijs@teklab.nl

Neem contact op