Sleutelkasten voor Veiligheid in de industrie

Sofis Key Cabinets zijn een belangrijk onderdeel van sleutelbeheersystemen voor klepvergrendeling. Deze kasten zijn voorzien van innovatieve oplossingen die een cruciale rol spelen in industrieën zoals olie en gas om vervuiling te voorkomen en de veiligheid bij tankopslag te garanderen.

Klant:
Sofis
Diensten:
Conceptontwikkeling, Engineering, Prototyping, Ontwerp voor Productie, Productiegereedschap, Inkoop, Assemblage, 100 Test.

Image
Image

Sofis Key Cabinets
Validatie en redesign

Sofis heeft TEKLAB tijdens het traject betrokken bij het valideren en redesignen van de sleutelposities. Bij dit product is het essentieel dat de werking gegarandeerd is.


Image


Product ontwikkeling

Gedurende dit traject zijn er verschillende aanpassingen doorgevoerd en herhaaldelijk getest. Na het opleveren van het ontwerp zijn we betrokken bij de serieproductie van de sleutel posities. We voeren in een zelf ontwikkelde testopstelling een 100% controle van elke sleutelpositie uit en documenteren dat. Daarbij wordt elke sleutelpositie afzonderlijk getest, voordat deze in de kast wordt geplaatst.

Contributing to Safety

De sleutelposities worden onder andere gebruikt in de petrochemie om processen veilig te houden. Daarnaast draagt Sofis bij aan een grootschalig project, het Noordelijke Lichtproject: Northern Lights ontwikkelt een open en flexibele infrastructuur om CO2 van afvanglocaties per schip naar een ontvangstterminal in westelijk Noorwegen te transporteren voor tijdelijke opslag, alvorens het per pijpleiding naar een veilige en permanente opslagplaats in een reservoir op 2.600 meter onder de zeebodem te transporteren.

Image

Andere projecten

Shakacan

Productontwikkeling

TrueKinetix

Productontwikkeling

Google streetview

Productie & assemblage

Ook ondersteuning bij de ontwikkeling van uw product?

Bij TEKLAB hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en assemblage van hoogwaardige producten. Meer weten?