Psycho-Physiology Solutions

De PsyPhy EEG-versterker is speciaal ontworpen voor het onderwijs om EEG metingen toegankelijker te maken voor studenten en wetenschap. Dankzij een gebruiksvriendelijke interface en een mobiele opstelling integreert dit apparaat naadloos in leerplannen, waardoor studenten zich kunnen verdiepen in de complexiteit van de menselijke geest.

Klant:
PsyPhy
Diensten:
Conceptontwikkeling, Product Design, Engineering, Prototyping, Ontwerp voor Productie, Assemblage, installatie en testen.

Image
Image

Full-service development and production

Samen met de Universiteit van Amsterdam hebben we de EEG versterker en reiskoffer ontwikkeld. Het doel van het project was om een mobiele opstelling te creëren die alle apparatuur voor onderzoek integreert, inclusief de ontwikkeling van onze eigen EEG versterker, elektronica en software. De uitdaging was om een professioneel maar visueel aantrekkelijk product te ontwerpen, te beginnen met een kleine serie.

Designing research equipment

Nadat het concept met het juiste ontwerp en de juiste functionaliteit was geselecteerd, werd het verder ontwikkeld in 3D met SolidWorks, waarbij de componenten van de klant werden geïntegreerd. Voordat de eerste prototypes werden gemaakt, werden de eerste onderdelen op schaal gemaakt met siliconen mallen om de pasvorm en bruikbaarheid te beoordelen, waarbij de gekozen lossingshoeken voor de gietstukken cruciaal waren.

De complexiteit van de menselijke geest

Samenwerking met doctoren, studenten en onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam heeft geleid tot een baanbrekende EEG-versterker. Hiermee kunnen studenten moeiteloos de complexiteit van de menselijke geest verkennen. De EEG-versterker revolutioneert het onderwijs en biedt een onmisbaar instrument voor het begrijpen van hersenactiviteit in educatieve omgevingen. 

Image
Image
Image

Andere projecten

TrueKinetix

Productontwikkeling

LongAP

Productontwikkeling

Psyphy

Productontwikkeling, Productie & assemblage

Ook ondersteuning bij de ontwikkeling van uw product?

Bij TEKLAB hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en assemblage van hoogwaardige producten. Meer weten?