Revolution in sports timing

MYLAPS Active biedt een scala aan innovatieve tijdregistratieoplossingen op maat voor actieve sportevenementen. Met deze tijdswaarneming systemen zorgt MYLAPS voor snelle, betrouwbare en nauwkeurige tijdregistratie voor verschillende sporten zoals wielrennen, triatlon, marathons en meer.

Klant:
Mylaps
Diensten:
Conceptontwikkeling, Product design, Engineering, Prototyping, Ontwerp voor Productie, Productiegereedschap.

Mechanische Product ontwikkeling

Ze richtten hun sporttijdwaarnemingsbedrijf, AMB, op in 1982 in Haarlem. Net als elke sportclub in die tijd, vertrouwde hun lokale RC-baan op stopwatches en duimen om rondetijden te meten. De twee vrienden, grote RC-liefhebbers, vonden dat er een betere en gebruiksvriendelijkere manier moest zijn om racetijden bij te houden. Van transponderbehuizing tot antennemat, Teklab ondersteunt al decennia lang in ontwikkeling en productie.

Image


Productontwikkeling

TEKLAB is onder andere verantwoordelijk voor het produceren en de innovatie achter de Easymat en BibTag-mat. Wanneer je over een registratiepunt passeert, bij de start, finish of gedurende de race, wordt door een ultra hoog frequent signaal je persoonlijke RFID-tag geregistreerd. TEKLAB is verantwoordelijk voor de assemblage en kwaliteitscontrole van deze antennes. Mechanische productontwikkeling, hoogwaardige kunststoffen van de beste kwaliteit voor behuizingen als spuitgietdelen. Van BibTag-mat naar Easymat, innovatie in de markt.
Image
Image

Mylaps Active

Jarenlange toewijding aan onze klant MYLAPS heeft geresulteerd in belangrijke veranderingen voor atleten in sporten zoals zwemmen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, skiĆ«n, shorttrack en vele andere sporten. MYLAPS levert nauwkeurige wedstrijdresultaten en na meer dan 30 jaar werken we nog steeds nauw met hen samen op het gebied van ontwikkeling, productie en assemblage. Voor ingenieurs is meten in het algemeen de kern van ons werk. Daarom zijn we er trots op dat we deel uitmaken van MYLAPS' reis in sporttiming wereldwijd. 

Image

Andere projecten

MultiSensors

Productontwikkeling, Productie & assemblage

Google streetview

Productie & assemblage

Tacx

Productontwikkeling, Productie & Assemblage

Ook ondersteuning bij de ontwikkeling van uw product?

Bij TEKLAB hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de de ontwikkeling, productie en assemblage van hoogwaardige producten. Meer weten?