Laad oplossing voor E-Bikes

De Charger Vault Lockey is een veilig en handig oplaadstation aan de muur voor je e-bike of bakfiets. Charger Vault biedt een eenvoudige oplossing om je elektrische fiets op te laden en tegelijkertijd veilig en beschermd te houden

Klant:
Lockey
Diensten:
Conceptontwikkeling, Engineering, Prototyping, Ontwerp voor Productie, Inkoop en Assemblage.

Design for manufacturing

De groeiende populariteit van elektrische fietsen draagt bij aan duurzame mobiliteit in steden, waarbij fietsen wordt gestimuleerd als milieuvriendelijk vervoersmiddel. Echter, het opladen van elektrische fietsen brengt uitdagingen met zich mee, waardoor het essentieel is dat steden veilige parkeerplaatsen met oplaadstations aanbieden.

Image

Tijdens de ontwikkeling van de Charger Vault Lockey hebben we rekening gehouden met de maakbaarheid en acceptatie van het product in het straatbeeld. Geïnspireerd door brievenbussen, hebben we een product ontwikkeld dat positief werd ontvangen.Mechanische Product ontwikkeling 

Image
Image

Charger Vault - Lockey

Met een focus op een klein serieproductie voor een startend bedrijf op zoek naar product-market fit, hebben we het nieuwe product getest en geoptimaliseerd voor maximale effici├źntie en gebruiksgemak.


Image

Andere projecten

SmartQare

Productontwikkeling, Productie & Assemblage

MultiSensors

Productontwikkeling, Productie & assemblage

Squatplate

Productontwikkeling

Ook ondersteuning bij de ontwikkeling van uw product?

Bij TEKLAB hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en assemblage van hoogwaardige producten. Meer weten?