Automatisch Lamineren met Altec

De Altec CL-1 card-lamineermachine, ideaal voor het efficiĆ«nt en semi-automatisch lamineren van PVC-kaarten, eventueel direct in-lijn met een Altec card-printer. Het biedt een aanzienlijk tijdsbesparing ten opzichte van handmatige lamineerprocessen, waarbij tot 20 kaarten per minuut kunnen worden gelamineerd. 

Klant:
Altec
Diensten:
Inkoop, Assemblage,  Software installatie, Testen.

Ontwikkeling en Overdracht

De machine is ontwikkeld door een collega-ontwerpbureau en daarna aan TEKLAB overgedragen voor klein serie productie werk. We werden gevraagd om ondersteuning te bieden bij productietekeningen, documentatie controle en productie van printplaten met componenten-schaarste.

Image


Assemblage en Levering aan Altec

TEKLAB heeft alle benodigde componenten, inclusief maakdelen en elektronica, ingekocht voor een kleine serie. We hebben het product volledig geassembleerd, afgesteld, de software geladen en getest. Vervolgens hebben we het persoonlijk afgeleverd bij ALTEC.

Altec Laminator

Door een unieke samenwerking met het collega-ontwerpbureau en de klant ALTEC, hebben we de Altec CL-1 Card-lamineermachine succesvol geproduceerd. Deze machine is ideaal voor het snel lamineren van PVC-kaarten, waardoor aanzienlijke tijdswinst wordt behaald ten opzichte van handmatige processen.

Image
Image
Image
Image

Andere projecten

Google streetview

Productie & assemblage

Twelve

Productie & assemblage

Mylaps Motorized

Productontwikkeling, Productie & assemblage

Ook ondersteuning bij de ontwikkeling van uw product?

Bij TEKLAB hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en assemblage van hoogwaardige producten. Meer weten?