Full service productontwerpbureau
met Specialisme in assemblage.

Bringing your Ideas to Life

Het team van TEKLAB specialiseert zich al sinds 1994 in productontwikkeling, product design, engineering en productie/assemblage. Met onze passie voor innovatie en techniek realiseren en optimaliseren wij unieke producten voor opdrachtgevers, waarbij het streven is de verwachting van de klant te overtreffen.

Wat is er mooier dan vanuit een concept van de klant, samen mooie tastbare producten te maken, die het leven weer aangenamer maken.

Daarbij gaan milieubewustzijn en welzijn van medewerkers bij ons hand in hand. Een fijne werksfeer en veilige werkplekken vinden we essentieel. We investeren in opleiding, coaching, moderne gereedschappen, prettige werkruimtes en een collegiale sfeer. Hierdoor kunnen onze medewerkers zich optimaal ontwikkelen en hun talenten inzetten om samen de producten van klanten te realiseren.

ISO-9001 certificering

TEKLAB is al meerdere jaren ISO-9001 gecertificeerd en het systeem is volledig in de bedrijfsvervoering doorgevoerd. Het helpt ons als organisatie continue te verbeteren om tot een optimaal resultaat te komen.

Image

Het Team

Erwin van Leeuwen

Image

Ron Elbersen

Image

Iris Hoogenboom

Image

Mohamed Raslan

Image

Ayla van Rijn

Image

Wouter Kaan

Image

Thijs de Vries

Image

Benjamin Schippers

Image

Koos Berg

Image

Ronald Baar

Image

Jacco van Noije

Image

Nynke Muller

Image

Jeffrey Camfferman

Image

Coen Bonnes

Image

Open Sollicitatie?

Image

Samenwerken met een doeltreffend productontwerpbureau?

Onze full-service aanpak zorgt ervoor dat uw idee├źn tot leven komen met een scherp oog voor detail en een sterke focus op functionaliteit en esthetiek. We werken nauw samen met onze klanten om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar productontwerpbureau dat uw visie kan verwezenlijken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Klik op de onderstaande knop om contact op te nemen en ontdek hoe TEKLAB uw volgende project naar een hoger niveau kan tillen.

Get in touch
with us

Bel ons +31 (0)23 529 60 21 of stuur een email aan onze engineer: thijs@teklab.nl

Neem contact op