NEWS UPDATE 2021 / 16
SAMENWERKEN AAN
“FUTURE” PROOF PRODUCTEN;
HOE GAAF IS DAT !
Nieuwe producten moeten aan heel veel Eisen en Wensen voldoen. En die lijst wordt zeker niet korter. Hoe lang is jouw lijst ?
Duurzamer, recyclebaar, herbruikbaar, voldoen aan alle (milieu) wetgeving, ergonomisch, slim, connected en opvallend ! Dat geldt zeker voor nieuwe producten, maar ook bestaande producten kunnen met een upgrade of facelift weer een tijd mee. Hoe pak je dat aan ? Wij werken graag met je samen om ideeën te genereren en uit te werken, naar een krachtig en onderscheidend product.

TEKLAB GROEIT DOOR !
Wij hebben twee vacatures open staan: Meewerkend productieleider en Commerciële sales engineer.
Heb jij interesse in een van de vacatures of ken je iemand in je netwerk?
Wij maken graag kennis met je! Mail of bel dan naar Marieke Rosenbrand marieke@rosenbrandcoaching.n 06-21866460

NIEUWE IDEEËN NODIG ?!
Laat eens kijken door een andere bril !
Doorontwikkelen en innoveren
Tunnelvisie is moeilijk te voorkomen als je al een tijd in dezelfde markt met bepaalde producten bezig bent. Ontwikkelingen in ontwerp-opties, materialen en productie methodes gaan wel hard door. Zaak dus om daar wel optimaal gebruik van te maken.

SLEUTELROL IN ASSEMBLAGE
Uitbesteden met zekerheid
Voor de assemblage van uw producten zetten wij onze kern competenties van project en supply chain management in. Hierin spelen een hoofdrol
Communicatie
Afspraken en rollen
BOM en handleidingen
Kwaliteit en controle
Schaalbaarheid
Value engineering

NAAR EIGEN “LOOK EN FEEL”
Is uw product toe aan een eigen gezicht ?
Start-ups en scale ups, of ook MKB-ers met een niche product , passen vaak in de eerste fase een standaard behuizing voor een product toe. Eventueel achteraf nog machinaal aangepast. De voordelen zijn snelle beschikbaarheid en prijs, nadelen zijn een minder optimale passing en een minder onderscheidend ontwerp / design.

De vrouwen van ons schaats-team TEKLAB / Bewustwinkelen.nl zijn er weer helemaal klaar voor. Seizoen 2021-2022 kan als vanouds gereden worden met ca. 25 marathon wedstrijden in binnen -en buitenland. De data staan op schaatsen.nl en info over het team op: @teamteklab.bewustwinkelen.nl en https://www.instagram.com/teamteklab/

SHARE

NIEUWS, TIPS EN KENNIS OVER PRODUCTONTWIKKELING EN PRODUCTIE/ASSEMBLAGE?
Klik op de links en volg ons op

Bezoek ook onze websites, klik op de logo’s.
Herenweg 29-A1, 2105 MB Heemstede, Nederland
DISCLAIMER
Aan alle informatie in de TEKLAB update is veel aandacht besteed. Mochten er zaken in staan die volgens u niet correct zijn, maak daar aan ons dan melding van.
COPYRIGHT
De informatie, tekst en images zijn eigendom van TEKLAB BV en mogen niet zonder toestemming voor andere doeleinden gebruikt worden. De rechten van verder gebruikt materiaal en images liggen bij de maker of eigenaar.