NEWS UPDATE 2021 / 14
Al druk bezig geweest met
productontwikkeling in de eerste helft
van het jaar ?
De corona periode is door ondernemers en r&d managers flink gebruikt om plannen, producten en productie processen opnieuw te bekijken. TEKLAB wil je daar graag bij helpen. Dus plan een TIM – TEKLAB Innovation Meet – met de TIM-link onderaan.
Vast een fijne zomer gewenst met veel inspiratie !
In deze nieuwsbrief vind je:
• link naar de publicatie over smart assembly design
• onze vacature voor een Commerciële sales engineer
• ook TEKLAB Productontwikkeling ISO 9001 gecertificeerd
• Zomer vakantie-data
• Plan een TIM - TEKLAB Innovation Meet
EEN BETER PRODUCT DOOR INTEGRATIE VAN COMPONENTEN
Foutkans verkleinen
Het kan voordelig zijn om meerdere functies zoals bijvoorbeeld meerdere sensoren in 1 unit te integreren. Een voordeel is dat bij de assemblage niet meerdere afzonderlijke sensoren worden gemonteerd. Dit verhoogt de montage snelheid en de vermindert de foutkans De unit met sensoren kan al in een eerdere fase apart gebouwd en getest worden. Dat levert kostprijs voordelen op en biedt vaak een fraaier geintegreerd product.
ISO 9001 Audit glansrijk doorstaan
TEKLAB Productontwikkeling en TEKLAB Production nu beide ISO 9001 gecertificeerd.
Onze dienstverlening aan klanten is verbeterd, door de betere processtructuur, controles en vastlegging van data. Het is een dynamisch en lerend systeem, waarin we steeds verbeteringen doorvoeren.
TEKLAB en TEKLAB Production zomervakantie
Maandag 26 juli tot en met vrijdag 6 augustus 2021 Iedereen een fijne vakantie gewenst !
Plannen van een TIM; TEKLAB Innovation Meet ?
Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking en vrijblijvende TEKLAB Innovation Meet . Neem contact op: https://www.teklab.nl/contact/ dan plannen we een datum en tijd.

SHARE

Herenweg 29-A1, 2105 MB Heemstede, Nederland
DISCLAIMER
Aan alle informatie in de TEKLAB update is veel aandacht besteed. Mochten er zaken in staan die volgens u niet correct zijn, maak daar aan ons dan melding van.
COPYRIGHT
De informatie, tekst en images zijn eigendom van TEKLAB BV en mogen niet zonder toestemming voor andere doeleinden gebruikt worden. De rechten van verder gebruikt materiaal en images liggen bij de maker of eigenaar.